Kiezen voor het zachtste matras in jouw slaapkamer

Geen enkel matras voelt voor twee personen hetzelfde aan. Iedereen heeft zo zijn eigen houding om in te liggen terwijl hij of zij slaapt, en daaraan is het gevoel van het matras sterk verbonden. Bij Droomidee kun je echter het matras vinden waar niet alleen jij, maar ook anderen jaren lekker op kunnen slapen. Met de 7 Zone pocketvering matras kun je het zachte matras van 90×200 cm in huis halen waar je altijd van gedroomd hebt. Het ligt niet alleen ontzettend lekker, maar het is ook een duurzaam matras met vele mooie extra’s voor de beste nachtrust. Droomidee biedt dit slaapgemak voor een schappelijke prijs aan.

Hoe dikker hoe beter

Het grootste voordeel van de 7 Zone pocketvering matras is dat het model in verschillende diktes verkrijgbaar is. Deze diktes bepalen ook het ligcomfort waar jij naar op zoek bent. De regel is meestal: hoe dikker hoe beter. Je kunt gaan voor de dikste variant van 22 cm, maar er zijn ook nog vele andere diktes voor het matras. Bij Droomidee kun je zelf uitproberen welke dikte bij jou past en daarmee jouw ideale nachtrust voor de komende jaren verzorgt. Zo kun je zelf kiezen voor het meest zachte matras van 90×200 cm.

Voorkomt nek- en rugpijn

Ook op andere gebieden is de 7 Zone pocketvering matras één van de beste matrassen die tegenwoordig op de markt te krijgen is. Het beschikt namelijk zeven verschillende zachte plekken die nek- en rugpijn gegarandeerd voorkomen. Ook zorgen de veren ervoor dat jouw lichaamshouding gestabiliseerd wordt terwijl je draait in je slaap. Zo blijf je te allen tijde goed liggen en maakt het niet uit welke houding je zelf onbewust probeert aan te nemen. Daarnaast bevat het matras veel lucht, waardoor het erg koel blijft.

Met een duurzaamheid van zo’n 14 jaar is de 7 Zone ook nog eens zeer goed houdbaar in vergelijking met andere soorten matrassen. Het is een comfort waar je nog lang van blijft genieten.